jävla vecka ..

Nu har jag jobbat hela veckan börjat 6.45 varje dag ,, inte nog med det ,, när jag skulle ha varit ledig har jag jobbar extra så snacka om att vara helt slut eller .. plus att jag ska hinna gå o handla mat mitt i allt och gå ut och promenera och städa ,, jaa väldigt jobbig vecka ,,

har varit inne på facebook får hela tiden mejl av olika jag inte känner men sista veckan har jag blivit jätte glad då är det mina kusiner och släktingar från turkiet som har sökt upp mig som jag inte ens vet vem dem är .. vissa känns bekanta när jag pratar med min pappa så stämmer det .. ohh vad jag blir glad vill bara åka dit och träffa allihoppa .. läser att dem är gifta har barn och allt ,, minns när jag var lite och lekte med dem ... och nu dem har familj ,,, va kul ,, men ändå fy vad gammal jag känner mig ,,

saknar turkiet och mina släktingar vill verkligen dit ,,












fredag .. lediga fredag ..

Idag är det min lediga fredag .. gud va skönt ,, skulle ha varit ledig hela helgen men men ska jobba extra ..

så idag har jag legat i sängen bara sen förflyttat mig till soffan och bara kollat tv riktigt skönt ibland ..

Har nyss pratat med sandra och nu väntar jag på henne vi ska till ikea köpa nån tavla .. jag gav bort min  new york tavla ..

heheh nu hörde jag det plinga på dörren  måste vara sandra .. ha det braa

jag sänder dig vidare











Vad än våra händer rör vid så lämnar vi fingeravtryck.

På väggar, möbler, dörrhandtag, böcker, papper ja allt.

Det äro undvikligt. Med vår beröring lämnar vi igenkänningstecken.

Var jag än går idag önskar jag att jag också ska få lämna hjärtavtryck.

Avtryck av medkänsla, av förståelse och av kärlek.

Må mitt hjärta röra vid en ensam granne, en ledsen dotter, en orolig mamma, en åldrande morfar.

Sänd mig ut idag att lämna hjärtavtryck.

Och om någon säger: "jag kände din beröring" - må de också känna kärleken i mitt hjärta.


17/9-09

så har det varit jobb och jobb .. vad är det annars jag pratar om hhahaha ..

Grattis till mina vänner som är gravida är glada för er skull .. 10 år kvar för mig hahhahahah ..

en boende till mig dog idag .. känns lika jobbigt varje gång vet inte varför .. jag har sett och upplevt det så mycket men det känns nytt varje gång och lika jobbit varje gång   kan man egentligen någon gång vara beredd för döden ?? nejj tror inte det .... och det känns bara värre varje gång ..
men att lida verkar vara det värsta som kan hända en ..








Att dö är inte det värsta, att vilja dö och inte kunna är värre.

fortsättningen av helgen ..

så blev det ingen shopping med sandra idag .. blev att mete gick och handla själv .. så söt han är .. heheh .. så slapp jag heheheheh .. taskig jag är ..

men men Teuta ringde och hon kom förbi på kaffe .. som sagt har jag aldrig mjölk .. hade tur min granne mittemot mig är teutas bror så vi hämta därfifrån .. jag dricker svart kaffe så jag skiter i att köpa mjölk förlåt mina vänner ..  men men sen plocka teuta mina ögonbryn tack gumman dem blev verkligen jätte fina .. =)

sen kom sandra med .. rökte drack kaffe det gammla vanliga .. sen gick teuta hon skulle jobba stackare ..

har verkligen bombat med chocklad och smothie ..

nu ringde vio fråga om vi ska promenera .. japp gärna är seg men måste .. ha det bra .. fan va kallt ute men måste .. kan ej svika vio .. puss





helgen ..

denna helgen är jag ledig .. fyyyy fan vaaa skönt .. sover och njuter ,, hahah eller NOT .. måste ju städa lite ni vet dagliga rutinerna .. städa laga mat ..  men men ,, helt sjukt jag mete sa till mig varför ringer du inte sandra det va ett tag sen .. då sa ja ,, jaa jag ska ringa henne sen .. och gissa vad .. :O .. sandra ringde mig .. hehhehe .. hejj tänkte vi kunnde ses och ta en promenad .. helt sjukt ...

japp o såå blev det .. sandra kom det blev 3 koppar kaffe innan vi orka resa och o ta en promenad ..  fan va sandra är smart .. jag tröga hitta ej min usb kabel till min kamera .. sandra där .. tönt sätt in minnes kortet i datan .. ojj kan man det ? sjukt .. jag som har en sån data med alla jävla grejer med hahaha .. aja trög e man ju va ska man säga ..

sen blev det en lång lång promenad.. från stenkulla till lindängen typ och tillbaka .. ahaa inte så dumt va ? ..

Imorgon ska jag och sandra gå och shoppa mat .. heheh .. nu ska jag sov









Jag och sandra i turkiet -08 vad vi njöt ..

ny månad

japp då har man blivit 23 åren går för snabbt .. har verkligen ångest 7 år kvar till 30 och jag har så mycket att göra .. plugga upp betyg .. bilda familj .. hitta ett jobb som man kommer klara av i längden .. fast jobb .. och ha det bra ekonomiskt ..

hur ska jag hinna ?

nu jobbar jag .. älskar mitt jobb men har bytt våning snacka och tungt nu .. jag vet inte vad rast innebär längre .. man har verkligen inte tid  ..

tack alla mina vänner som finns .. älskar er verkligen ...

RSS 2.0