20/7-08

Hejsan !!!

Jag har så mycket funderingar och saker för mig ..  Nyss flyttat men vill ändå total renovera här .. varför är en bra fråga för här är ju redan så fint säger alla ,, men jag är den personen om jag vill ha typ en mobil jag bara fastnat för så MÅSTE jag ha den .. och då har jag redan köpt den inom 1 vecka .. lika dant med allt .. samma gäller denna lägenheten .. vill lägga nytt golv , ska tapetsera en vägg som stör mig .. gadaroberna måste bort så e det .. jag tror det handlar mycket om föränderingar i livet .. jag vill ändra mig lika med lägenhet och allt .. jag har alltid varit den som köper allt direkt tänker sen .. japp när det är försent hahha typiskt mig =)

Men detta gör mig till den jag är ...


Här är lite bilder på mitt kök för det är några som frågat så här kommer dem


    Ena delen av köket


 & Den andra delen av köket




the mind can forget, but the heart remembers..


Türkiyeeeeeee....




15/6-08

Tjennaaa!!!


Svär jag saknar diig vio , Jobbet är KAOS, Mitt liv är kaos .. som jag behöver dig just nu .. behöver dig axel att vila mitt huvud på .. behöver dig för att få svar på vissa frågor...
Hur har du det i kosovo?? Är det varmt ?? Har du hittat någon ??? hahhahaha  vio,vio,vio  aaahhh duuuuu ???

vio din fisk va e det för en fisk får ju fan byta vatten varje dag hur kan den smutsa ner så mycket .. det är juu en fucking fisk... men men .. den lever iaf hahhaha ..

vio försök skicka ett sms eller nåt .. Vill bara veta hur du har det för ärligt jag svär jag är väldigt väldig orolig ...



14/7-08

Tjjaa!!!

Fy vad livet egentligen är jävligt jobbigt ..
Ibland står man inför svåra val , val som kan ändra hela livet för en.
Man tänker och tänker  är detta rätt? gör jag fel ? tänk om jag tog fel beslut? Jag har tänkt och tänkt i dagar , egentligen har jag tänkte på detta väldigt länge men blir bara mer och mer för varje dag som går .
som sagt all skit man stoppar under mattan kan man inte gömma .. all saker man tänker på all aggresivition har jag gömmt under mattan men nu kom allt ut för jag orkade inte mer .. kan inte ta emot mer jag har öppnat mig och även öppnat mina ögon för världen .. tittat på livet , hur har jag det egentligen ?? mår jag bra ?? kan jag leva så här ??
Framtiden .. nejj det här går inte för dett är bara jag som blivit drabbad ingen annan .. jag vet man sårar kanske någon .. men hur har jag haft det då??  vem har allltid blivit sårad .. ? joo jag .. jag har levt i detta och jag orkar inte mer ,, tagit emot såå mycket .. Jag har blundat och inte insett om hur jag har det .. Om hur jag lever .. Jag har blundat men jag har alltid sett allt men som sagt det man inte vill se det blundar man för .. just det har jag gjort.. Tro mig jag vet allt allt allt .. men jag har inte velat förstå .. men nu exploderade jag ..


en sak är säker DU kan ALDRIG förändras för du är den du är.. så kom inte och säg att du har förändrats



- I rather die on my feet than live on my knee


10/7-08

Tjjaaaa!!!



Man övertygar sig själv om att livet kommer att bli bättre efter det att man gift sig, fått barn, sedan fått ett till. Sedan är man frustrerad över att barnen inte är gamla nog att vara mer tillfreds och man vore mer tillfreds om dom vore det. Efter det så är man frustrerad över att man har tonåringar man måste klara av att hantera. Man kommer verkligen bli glad när dom är ur det stadiet. Man intalar sig själv att livet kommer att bli fullkomligt när ens partner skärper till sig, när man skaffar en bätte bil, när man kommer iväg på den där resan när man är pensionerad. Sanningen är att det inte finns ett bättre tillfälle att uppskatta livet än just nu. Om inte nu, så när? Ditt liv kommer alltid vara fullt av förändringar. Det är bäst att erkänna för sig själv och bestämma sig för att vara lycklig ändå. Lycka är vägen. Så, värdesätt varje ögonblick du har och värdesätt det ändå mer för att du delat det med någon speciell, speciell nog att spendera din tid med ... och kom ihåg att tid inte väntar på någon. Så, sluta vänta tills din bil är färdigbetald tills du skaffar ny bil eller nytt hem, tills barnen flyttar hemifrån eller tills du börjar plugga igen, tills du slutar plugga, eller tills du går ner eller upp 10 kilo.. tills du blir gift, eller när du skiljer dig, tills du får barn, tills du går i pension.. sluta vänta till sommaren. våren, vintern och hösten. Sluta vänta tills du dör .. Det finns ingen bättre tid än just nu att vara lycklig. Lycka är en resa inte en destination. Så arbeta som om du inte behövde pengar, älska som om du aldrig blivit sårat och dansa som om ingen såg dig. Det är det som gör en lycklig :)


Fortsätt Drömma
Men glöm inte bort verkligheten


Falska folk!!

Tjaaa

som ni säkert vet så har vi människor vissa falska vänner om oss.. frågan är bara när man upptäcker dem ...
Nu har jag upptäkt 2 st .. nu vet jag vart dem finns inte i mitt liv iaf.. Falska människor ..
Jag vet vem mina riktiga vänner är och jag behöver inte fler ..
Jag kan fixa mitt liv på eget sätt inte andra som ska förstöra och göra det värre för mig .. bara säger tack o nu vet jag .. skyller i från och inte står för va dem tycker utan bara öppnar munnen om saker .. Hellre ha få riktiga vänner änn många falska ..


en sak har jag att säga jag bryr mig inte ..






you have to live your life..find your own ways..you have to learn to live..make your own decision..and don't care what people say just follow your own way..


Turkiet

Jaa då var man i turkiet alanya . hade det så mysigt och skönt.. var i kale (bergen) jätte mysigt faktiskt satt där och ficka i solnedgången och tittade på havet .. träffade jätte underbara människor  svenskor skit trevliga .. blev bästa kompisar med en kvinna på 40 år hahhaha.. hotelet var såå perfekt.. personalen maten allt allt allt . har bokat en resa om en månad igen 2 veckor då kan inte vänta :)   vem som ska passa vio's fisk hahha .. saknar diig älskling träffa henne igår en stund innan hon skulle resa 5 veckor kosovo gumman saknar diig...
ska bara prata med chefen om han kan godkänna en semester till ..Inshallah

allt var så perfekt personalen tog hand om oss som vi var drottningar .. han sa passar inte maten säg till så fixar jag annat .. ohh shiit ...

körde även bil i turkiet varnar er alla gör inte det det är KAOS.. hahhaha



think before you act

7/7-08

hejjsan !!!

Jaa då har man kommit hem från sin såååå underbara resa ..
Såå skönt jag har haft det ...
Blev tyvärr inte mycket sol för jag brännde mig såå nu har jag blåsor överallt.. hahah
Men jag fick jätte fina minnen .. Jag var uppe i bergen och allt sånt mysigt ..
ska boka en resa igen måste dit hahhahah


skriver lite mer detaljerat senare pusssssssss

RSS 2.0