Viio

VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,VIO, VIO,VIO,VIO,



Violeta jag älskar dig mitt hjärta kommer sakna diig jätte jätte mycket bebii ...

29/6-08

Tjeenaaaa !!!!

JAPP dåå var det dags .. det som man har räknat ner till i en månad för att denna dagen ska komma ... dåå reser man en vecka till turkiet :D   alanya here i come ..

skönt att komma till mina landsmän .. mitt folk .. mitt rikiga liv ...

Som jag ska njutaaaaa riktigt ... all inclusive på köpet kan det bli bättre eller ??

SÅÅ skönt det ska vara för mig att komma bort från all skit .. Jobbet som jag är såå himla trött på har ju fått så mycket skit från chefen vet knappt om jag orkar med mer skit från honom , trött på att jag måste alltid vara tyst om saker jag vill säga.. ska citera honom " Yasemin Jag har ögonen på dig , du är ett blankt kort för mig .. jag vet inte vart jag har dig .. passa dig .. jag ser och jag hör allt "   ska börja söka nytt efter semestern .. nya krafter nytt liv ..

men såå ska jag resa nu och skita i han och alla .. ska ska kopla av sola bad och drinkar hhhahaha :D

ha det såå skönt i det tråkiga vädert för jag ska ha det skit roligt iaf ..


Lovar ska tänka på er .. kommer sakna diig viooo.. mitt hjärta ..soul mate vi hinner bara träffas den dagen jag kommer hem 1 timme sen reser du 5 veckor hur ska jag klara dig...

Sanela kommer sakna dig med älskling , mitt lilla stjärna som lyser upp min dag

25/6-08

Tjeeenaaa!!

Japp ... då har man haft sanela hos mig ett par dagar. Älskar diig gumman .. tack att du finns    såå lille aros sanelas amstaff valp .. Han är bara såå underbar men såå dum hahha  älskkklinggg ..  såå skönt att bara vara med sina vänner och göra vad man vill ..

sååå fint hon har fått det i hennes lägenhet .. Som sagt sanela och jag köpte lägenhet samtidigt  .. Men sanela håller på att total renoverar det .. ohh ni ska bara se henne fond tapet riktigt fin ... woww .. och hennes toalett shiit ...

Jag har faktiskt tänkt på att ändra lite jag med , så klart med hjälp av sanela vem annars hehe ..
Funderade lite över att göra en blommig svart vit fond tapet i köket .. hade faktiskt blivit rätt fint ..Sen med tiden ta och lägga nytt golv i både vardagsrummet och sovrummet  ...

kanske också måla om den blåa fond väggen i sovrummet till något ljust och göra en vägg tattuering av rosa blommor .. det hade varit något kanske



ciaooo bella .. haha




I can never look at you the same way i used to.. You left us, you made your choise so you don't have a second change. The others might still see some hope in you but when i look at you, all i see is an empty hole.. You will never straight things up in your life, i feel sorry for you cause you used to be so happy and cheerful. I've blocked you from my heart completley. Don't bother saying you miss me cause that's just pure bullshit. Where have you been all these years then ha? If you missed me so much? I got so much hate for you that i don't even know if i can say i love you anymore.. I hope you do well wherever you are and will end up..


21/6-08

Utan betydelse

Ibland fastnar man vid ett visst ord, och så upprepar man det tills det har förlorat sin betydelse.
Det klassiska exemplet är krokodil. Jag menar, hur konstigt är inte det ordet egentligen?
Och så säger du det högt för dig själv några gånger.
Det är inte ofta man tar sig tiden att stanna och fundera vid varenda stavelse. KRO-KO-DIL.
Men nu är det för sent. Nu är ordet redan betydelselöst. Det finns någon slags tragikomik över det hela, som är rolig att uppmärksamma om man har mer eller mindre tråkigt.



En mer sorglig jämförelse är nyheterna. Ju mer jag tittar på nyheterna, desto mer betydelselöst blir allt de meddelar där. Krig, våld och olyckor.
De går bara in genom ena örat och ut genom andra utan att lämna några bestående avtryck. Världen har blivit en sådan våldsplats, att det går oss obemärkt förbi nuförtiden.
Varför agerar vi inte? Protesterar? Demonstrerar?

Är det för att vi har hört det så många gånger, är det upprepningen som gjort det betydelselöst?
Ja. Men kan vi göra något åt det? Ja. Se till att de lämnar avtryck i ditt inre. Även om du inte råkar vara offrenas nära anhörig, så vet du att det finns någon därute som är det.
 En människa precis som du, precis som jag. En människa som kanske endast har sorgen att vända sig till, en människa som kanske förlorat allt och därmed förlorat sin livslust.

Det kunde lika gärna varit du! Räcker inte det som motivering till varför du borde agera?
Och här sitter jag och håller någon slags moralpredikan, utan att agera själv. Det är väl det som är problemet. Vi är så upptagna med att se till att alla andra gör rätt, och än mer noga med att peka ut de fel de gör, att vi glömmer att ta tag i oss själva. Alla måste koncentrera sig på sig själva om det ska råda tystnad i ett rum, det går inte att skrika åt alla andra att de ska dämpa sig, då blir det aldrig tyst. I slutändan inser du att alla andra faktiskt är tysta, och att det är bara din egen röst som ljuder genom rummet.

Ibland kan man också plötsligt fråga sig själv varför man lever som man gör, varför man är i den situation man är i. Tiden stannar upp, och du frågar dig själv, gång på gång. Varför? Till sist inser du att du inte vet, du kanske visste en gång i tiden, men inte längre.
Ditt liv blir plötsligt utan betydelse. Det är risken man tar med varje nytt steg, så småningom kanske du inte längre vet varför du tog det. Då gäller det att lita på ditt förflutnas goda omdöme, och fortsätta. Om det inte är så att du är medveten om att du gjort fel, då gäller det att ställa till rätta.

Men tro mig, ditt liv är aldrig utan betydelse, inte heller du. Och du kan göra så att en annan människa inser att hans eller hennes liv inte är betydelselöst. Det är ditt bidrag till det stora pussel där sista biten aldrig kommer att läggas, så länge våldet regerar på vår jord.


Men ordet "krokodil" är ändå himla udda..


20/6-08

Türkiye... Türkiye...Türkiye...

HAHAHAHA vii van i kvartsfinal Hhhhahahha :D:D:D

Överlycklig eller vad hahahha jaaa vi var ute och tuttade och dansade ...


Ska heja på turkiet så att vi vinner








...

1/6-08 (Bato)

Förlåt alla att jag inte skrivit på ett tag .. Haft det lite jobbigt nu med flytt och allt .. hehe :P

Min vän gick bort i en MC-olycka ... R.I.P Bato .FYY FAN VARFÖR .
Fy vad livet kan förändras på bara en minut knappt det ,, Nu detta senaste året kan jag inte ens räkna på mina fingrar hur många det är av mina vänner som har dött .. Döden är ju inget du kan förhindra även om du vill det eller inte ,, Mår så dåligt pga av det .. Tänk er först lever man och allt är så perfekt sen ena minuten ligger man där o sen att nu kommer man dö.. vad hinner man tänka på dem sista sec som är kvar ?? tänker man eller går det såå snabbt ?? att avsluta sitt liv när man presic börjat fixa det .. det känns så orättvist
Tycker alla bör leva tills så länge man själv vill .. men men tyvärr det går inte :(
därför säger jag till alla förlåt allaoch behandla alla bra ,,.,men som jag alltid säger till mina vänner ,,.,Önska aldrig någon att dö för det e det värsta som finns ..
Här kan jag sitta och predika hela natten ,, men det går ju inte ,,


R.i.p Till alla vänner som har gått bort .. må ni vila i frid .. livet är inte lätt inte för oss som lever med sorgen i heller :(


ska lägga mig nu jobb imorgon





Önska aldrig livet av någon annan ,,, ta vara på livet och tänk på vad du gör


RSS 2.0