7 veckor redan

Min pojke har bilvit stor nu han väger 3700 det betyder att han har gått upp 1kg på 2 veckor ojj en riktig tjockis ;)
men kvällarna är lite jobbiga nu när han har kolik.. vill verkligen inte han ska ha ont och det gör så ont i mig av att inte kunna trösta honom .. miniform dropparna verkar inte hjälpa men vi kämpar ..
han vill hela tiden ligga på magen för att underlätta lite men det får bli att han vill bli buren och det är jobbigt men allt för att han inte ska gråta och ha ont .. mitt lilla hjärta .. 7 veckor redan förstår inte hur snabbt tiden går .. men jag älskar min son han är verkligen det bästa i mitt liv .. jag kan sitta och bara njuta av honom .. mammas älskling





förlossnings historian

jag var då i vecka 37+1 och det började kvällen innan .. jag sov hemma hos en kompis violeta .. kände inte att han rörde sig så mycket som han brukade så jag väckte vio och vi låg och kände hela natten .. han rörde sig men kännde endast svaga rörelser .
på morgonen den 17 augusti så hade jag lite ont i maget inget mer .. åker då hem så när jag kommer hem känner jag bara hur jag får värk i magen som inte släpper .. blir då helt kall svettig och bestämmer mig för att ring till förlossningen och höra med dem ..Dem tyckte jag borde åka in .. så min mormor och min kusin skulle just komma för att vi skulle fika , in genom dörren kom dem och dem såg att jag inte mådde bra så vi fick åka direkt .. i bilen började jag kall svettas och visste inte vad jag skulle ta mig till .. tänke vad är det som händer det är ju inte dags änn detta var ju inte jag pigg på med denna smärtan..
efter jag hade kommit av bilen satt jag mig på alla bänkar jag fann .. kännde bara hur smärtan blev starkare och starkare. kom in på avdelningen då var klockan 16.00 där dem gjorde en ctg röntgen och sa dem hörde mycket märkliga ljud .. och såg att lillens puls sjunk .. så dem sa att det blir akut kejsarsnitt .. och jag förstod inget .. blev då sövd och vaknar upp och är på uppvakningen .. där det kom en läkare och talade om att jag hade fått en son .. hur det var med han talade han inte om .. fick ringa ett samtal och jag minns inga telefon nr så jag visste inte vart jag skulle ringa .. men jag minns jobbets nummer .. ringer dit och ber violeta komma .. såå hon kom så fort hon kunde ...jag ville bara träffa min son vilket dem inte lät mig utan jag fick vänta och vänta klockan blev 23 och då fick jag äntligen träffa honom ,, jag ser då violeta stå vid honom ..emre täkte med en massa slangar från magen och i huvudet sond hade han ... han hade precis börjat andas själv utan apparat och stark var han .. doktorna kom och talade om vad som hade hänt .. moderkakan hade lossnat och hade en blödning i magen .. hans puls hade sjunkit och han fick syre brist .. hade vi inte kommit in hade vi båda kunnat dö .. så kritiskt var det .. men är nu tacksam för min pojke är otorligt stark .. jag däremot hade så ont och kunde inte komma av sängen för att kunna rör vid honom det tog mig 3 dagar .. men nu mår vi båda super

då föddes min son tisdagen den 17 augusti kl 16.47  han vägde 2700 och var 47 lång =)






RSS 2.0